laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gefrituurde schelvis
  ingrediënten:
   


  • 800 g schelvisfilet
  • 1 citroen
  • 50 g bloem (tarwebloem)
  • 1 dl melk (halfvol)
  • 1 ei
  • peper
  • zout
  bereiding:
    De visfilets goed droogdeppen. Naar smaak kruiden met zout en peper.

Een vrij vloeibaar deeg roeren met het losgeklopt ei, de bloem, de melk en het citroensap.

De visfilets door het beslag halen en even laten uitlekken.

Ze vervolgens in hete frituurolie goudbruin bakken. Even laten uitlekken op huishoudpapier.

Goed heet opdienen met gekookte aardappeltjes en met een gemengd slaatje, aangemaakt met een lichte vinaigrette.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats