laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aspergesalade met sinaasappel en peterselieroomsau
  ingrediënten:
   
  • 1200 gram gekookte koude asperges
  • 2 sinaasappels
  • 2 eetlepels yogonaise
  • 3 theelepels stijfgeslagen room
  • 1 eetlepel fijngeknipte peterselie
  • zout
  • peper
  • toefjes peterselie
  bereiding:
    - Snijd de asperges in stukjes van 2 centimeter.
- Schil de sinaasappels dik, zodat alle witte velletjes eraf zijn. Snijd met een scherp mesje de partjes tussen de vliezen uit. Doe dit boven een kommetje zodat het sap word opgevangen. Halveer de partjes en vermeng ze met de aspergestukjes.
- Roer het opgevangen sinaasappelsap, yogonaise, slagroom en fijngesneden peterselie door elkaar.
- Verdeel de aspergesalade over 4 glazen coupes en schep er het sausje over. Garneer met toefjes peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats