laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Minestronesoep
  ingrediënten:
   
  • 1 een lepel olijfolie
  • 4,25 dl water of bouillon
  • 1 kleine ui
  • 1 kruidenbuiltje
  • 1teen knoflook
  • 85 gr doperwten
  • 1 aardappel in blokjes
  • 55 gr gekookte rode bonen
  • 1 wortel in blokjes
  • 55 gr macaroni
  • 1 selder stengel in blokjes
  • gemalen zeezout
  • 85 gr kool gesneden
  • peper
  • 2 tomaten vers of blik
  • 25 gr geraspte kaas
  bereiding:
    - Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en de knoflook ongeveer 2 à 3 minuten tot de ui zacht maar niet verkleurd is.
- Roer de aardappel en de selderij door de olie en bak nog eens 3 minuten.roer regelmatig
- Roer de kool en de tomaten erdoor en bak nog eens 5 à 6 minuten.
- Voeg het water of de bouillon en het kruidenbuiltje toe aan de groenten.
- Roer de doperwten,de bonen en de pasta erdoor, dek af en laat het geheel 10 tot 15 minuten zachtjes koken, of tot de pasta net zacht is.
- Verwijder het kruidenbuiltje en maak op smaak af met zout en peper.
- Serveer de soep met warme broodjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats