laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfskotelet met courgettenpuree
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
  • 4 kalfskoteletten
  • 1 courgette
  • 1 tomaat
  • 8 blaadjes basilicum
  • 1 dl vleesbouillon
  • 2 dl room
  • peper
  • zout
  • 35 g boter (bakboter)
  bereiding:
    - De kalfskoteletten mooi gaar en goudbruin bakken in de boter en warm houden.
- De courgette schillen en ontpitten. De tomaat onderdompelen in kokend water, ontvellen en ontpitten.
- De courgette en de tomaat in stukjes snijden en pureren met de mixer. Basilicum, bouillon, peper en zout toevoegen en fijnmalen.
- Overgieten in een pannetje en verwarmen. De verse room toevoegen en zachtjes laten indikken zonder te koken.
- Het vlees op warme borden schikken en overgieten met de saus. Serveren met aardappelpuree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats