Zoete mini-croissants |
|
ingrediënten: |
|
|
- 12 mini-croissants
- 1 banaan
- 125 g frambozen
- chocoladepasta
- frambozenjam
- 3 plakjes kokosbrood
- 3 fijngesneden blaadjes verse munt
|
|
bereiding: |
|
|
- Snijd 1 banaan in plakjes. Was 125 g frambozen en laat ze op keukenpapier uitlekken.
- Snijd 12 mini-croissants overlangs doormidden. Bestrijk de onderkanten van 6 croissantjes royaal met chocoladepasta en leg de plakjes banaan er dakpansgewijs op. Leg hierop een framboos en dek ze af met de bovenkanten van de croissantjes.
- Bestrijk van de andere 6 croissantjes de onderkanten met frambozenjam. Snijd 3 plakjes kokosbrood in heel dunne reepjes en verdeel deze over de jam. Leg op elk croissantje een paar frambozen. Strooi tenslotte 3 fijngesneden blaadjes verse munt eroverheen.
- **Bereidingstijd: ca. 15 minuten** |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|