laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Haagse bluf
  ingrediënten:
   
  • 2 eiwitten
  • 1 1/2 dl. rode of zwarte bessensap of frambozensap
  • 150 gram suiker
  • lange vingers
  bereiding:
    - Klop in een hoge beslagkom de eiwitten met rode- of zwarte bessensap of frambozensap en de suiker minstens 5 minuten met de mixer heel stijf. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost.
- Verdeel deze bluf direct over coupes of grote wijnglazen. Garneer de Haagse bluf met lange vingers en naar wens met een trosje gesuikerde aalbessen of een takje verse munt.
- **Attentie **
- Het gaat hier om een rauw eiergerecht. Laat dit gerecht dan ook niet te lang staan, serveer zo snel mogelijk en bewaar geen restjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats