laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Verse geitenkaas in bladerdeeggebakjes
  ingrediënten:
   
  • 120 g bladerdeeg
  • 4 geitenkaasjes
  • 4 perziken (vers)
  • 1 eetlepel honing (vloeibaar)
  • lavendelbloemen
  • 50 g frambozen
  • 40 g boter (geklaard)
  bereiding:
    De bladerdeegjes bakken en halveren. Vullen met een dikke plak geitenkaas (die eerst onder de salamander werd gekleurd). De kwartjes perzik bakken in geklaarde boter met honing. Enkele lavendelbloemen toevoegen. Het braadvocht van de perziken op borden verdelen, hierop de bladerdeegjes schikken en de perzikpartjes in waaiervorm leggen. Afwerken met enkele lijntjes frambozencoulis.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats