Carpaccio met gebakken asperges |
|
ingrediënten: |
|
|
- 200 gram flinterdun gesneden ossenhaas
- olijfolie
- peper en zout
- 500 gram geschilde en in stukjes gesneden asperges
- 2 theelepels honing
- 1/2 citroen
- wat blaadjes waterkers
|
|
bereiding: |
|
|
- Verdeel de ossenhaas over 4 borden en schenk er 3-4 eetlepels olijfolie over. Bestrooi de carpaccio met zout en peper. Verhit vervolgens zo'n 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de stukjes asperges in 10 tot 14 minuten beetgaar onder regelmatig omscheppen.
- Voeg zo'n 2 theelepels honing en dunne reepjes schil van een 1/2 citroen toe. Schep alles goed om tot de asperges gaan glanzen.
- Schep tot slot de asperges met citroenschil op de carpaccio en garneer met blaadjes waterkers. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|