laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Carpaccio met gebakken asperges
  ingrediënten:
   
  • 200 gram flinterdun gesneden ossenhaas
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 500 gram geschilde en in stukjes gesneden asperges
  • 2 theelepels honing
  • 1/2 citroen
  • wat blaadjes waterkers
  bereiding:
    - Verdeel de ossenhaas over 4 borden en schenk er 3-4 eetlepels olijfolie over. Bestrooi de carpaccio met zout en peper. Verhit vervolgens zo'n 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de stukjes asperges in 10 tot 14 minuten beetgaar onder regelmatig omscheppen.
- Voeg zo'n 2 theelepels honing en dunne reepjes schil van een 1/2 citroen toe. Schep alles goed om tot de asperges gaan glanzen.
- Schep tot slot de asperges met citroenschil op de carpaccio en garneer met blaadjes waterkers.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats