laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamsmanchettes met basilicum
  ingrediënten:
   
  • 16 à 20 lamsmanchettes
  • 1 dl olijfolie met basilicum
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetl. basilicum
  • peper en zout
  bereiding:
    - Maak eerst de marinade: meng de olijfolie, het basilicum, de geperste teentjes knoflook, peper en een snuifje zout. Roer goed tot u een glad mengsel krijgt.
- Bestrijk de lamsmanchettes met de marinade. Laat ze 1 uur trekken in de koelkast.


- Laat de lamsmanchettes uitlekken en bak ze aan elke kant gedurende 1 à 2 min. op een matig warme grill.
- Geef er met kruidenboter gevulde aardappelen of in de schil gekookte aardappelen bij en een gemengd slaatje.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats