laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Paprika met paddestoelen uit de oven
  ingrediënten:
   
  • 25 gr. Gedroogde cepes (porcini eekhoorntjesbrood)
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 3 bosuitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 dl droge witte vermouth
  • 50 gr. Boter
  • 1 el. fijngehakte peterselie
  bereiding:
    - week de paddestoelen 20-30 minuten in ruim warm water. Spoel de paddestoelen onder stromend water af. Maak de paprika 's schoon en snijd ze in reepjes. Snijd de bosuitjes met het groen in ringen. Pel de teentjes knoflook en snijd ze in plakjes.
- Vet een lage ovenschaal in. Doe daar de paprika, de paddestoelen de knoflook en de ui in schenk de vermouth erover en verdeel er klontjes boter over.
- Verwarm de oven voor op 175 'c. Bak de paprika en de paddestoelen in de oven in ca. 30 minuten gaar. Lekker bij gegrild vlees en risotto. Een verrassende ovenschotel met gedroogde paddestoelen en paprika.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats