|
|
- Verdeel de broccoli in roosjes. Kook de linzen beetgaar in 3/4 l groentebouillon.
- Bedruppel deQuornfilet met sojasaus.
- Pel uien en knoflook, hak ze fijn en fruit aan in 1 a 2 el. olie. Voeg de broccoliroosjes en 1 kop water toe en laat 5 min stoven. Neem de broccoli uit de pan en zet de groente opzij. Doe de linzen, samen met 1,25 dl groentebouillon bij de uien en het knoflook en kruid met nootmuskaaten sojasaus. Laat 5 min. garen en breng op smaak met zout, peper en citroensap. Voeg de broccoli toe. Snij het vruchtvlees van de halve mango in stukjes. Pel de sjalot, hak fijn en fruit aan in 1 a 2 el. olie. Voeg de stukjes mango toe en kruid met gember en currypoeder. Giet er de rest van de bouillon bij, laat 5 min stoven en zet er de mixer in. Giet er de room bij en laat die inkoken. Kruid de saus 5.
- Bak de Quornfilet 3 min per kant in hete olie en schik de stukken op de borden, samen met groenten en saus. |