Quorn of roerbaktofu met creme fraiche |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 doosje quorn stukjes / roerbak tofu voor veganisten
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 200 gram ananas
- verse peper
- ? theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel hindoestaanse masala
- 1 theelepel groentebouillonpoeder
- 1.5 dl water
- 2 eetlepels gele rozijnen
- 50 gram cashewnootjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 ml cr?me fra?che / sojayoghurt voor veganisten
- wok
|
|
bereiding: |
|
|
- Verhit de olie in de wok en fruit de gesnipperde uien. Voeg de quorn/ roerbaktofu toe. Pers de knoflook er boven uit. Roerbak alles een aantal min. Voeg bouillonpoeder, paprikapoeder, hindoestaanse masala en peper toe. Dan de ananas, gehakte nootjes en gele rozijnen. Blus af met het water.
- Laat 10 min zachtjes pruttelen.
- Serveer op bruine bonen of rijst met de cr?me fra?che/ sojayoghurt.
- Geef er een frisse salade bij. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|