laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Carpaccio
  ingrediënten:
   
  • 300 g groothoofd
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 eetlepels citroensap
  • 4-6 druppels wijnazijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 60 g bleekseder
  • 60 g geraspte parmezaanse kaas
  • zout, versgemalen peper
  bereiding:
    - Wikkel het vlees in aluminiumfolie. Leg het vlees in het diepvriesvak tot het hard, maar niet bevroren is.
- Snijd het vlees, liefst met een elektrisch mes, in ragfijne plakjes en leg ze op gekoelde borden die vooraf met knoflook zijn ingewreven.
- Zout lichtjes en geef een paar draaien met de pepermolen.
- Meng citroensap en wijnazijn met de olijfolie en bestrijk er het vlees mee. Gebruik hiervoor een penseel.
- Snijd de selderij in heel fijne reepjes en versier er de borden mee.
- Bestrooi met vers geraspte parmezaanse kaas en serveer koud.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats