laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegratineerde pasta met broccoli
  ingrediënten:
   
  • 200 g pasta,
  • zout en peper,
  • 100 g wortels,
  • 500 g broccoli,
  • 300 g groentebouillon,
  • 150 g lente-uien,
  • 100 g shii-take,
  • 1 el bloem,
  • 80 g Appenzeller (of gratinkaas),
  • 20 g tuinkers.
  bereiding:
    - De pasta volgens de gebruiksaanwijzing in zoutwater garen. De wortels
kleinsnijden en de broccoli in kleine roosjes snijden. De groentes ongeveer 3 minuten in de bouillon stoven. De lente-uien en de shii-take kleinsnijden.
- De groente afgieten, daarbij de bouillon bewaren en vervolgens met bloem binden. De Appenzeller wrijven en in de saus laten smelten. De tuinkers inde saus roeren en deze met zout en peper op smaak brengen.
- De groente en de pasta in een ovenvorm geven, de kaassaus eroverheen gieten en het geheel bij 175 graden (heetlucht) ongeveer 20 minuten bakken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats