laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Prosecco-Zabaione
  ingrediënten:
   
  • 2 eidooier,
  • 70 g suiker,
  • 90 ml Prosecco,
  • 20 g creme double,
  • 300 g verschillende druiven
  bereiding:
    - De eidooier en de suiker tot een creme roeren. Prosecco toevoegen
en in heet waterbad kloppen tot er een dikke schuimmassa ontstaat.
Prosecco-schuim uit het waterbad nemen en doorgaan met kloppen
tot de creme koud is. Voorzichtig met creme double vermengen.
- Druiven wassen, drogen en halveren. Eventueel de pitten met een
theelepel verwijderen. Druiven in een dessertschaal geven.
- De Prosecco-zabaione over de druiven geven en meteen serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats