|
|
|
Aperitieftoastjes met tomaten,tapenade en mozzarel |
|
ingrediënten: |
|
|
1 stokbrood of 1 pak brunchetta
4 tomaten
125 gr mozzarella
12 blaadjes basilicum
4 eetlepels olijfolie
4 eetlepels tapenade
4 eetlepels pesto
2 teentjes knoflook
gehakte tijm, basilicum of rozemarijn |
|
bereiding: |
|
|
Snijdt het brood in ronde stukken van 1 cm dikte of maak de bruchetta?s klaar en toast ze aan beide kanten in de oven. Hak de look fijn en snij de tomaten in schijfjes. Besmeer een deel van de toasts met tapenade, de andere met pesto en bestrooi met de look. Beleg daarna met een schijfje tomaat en leg daarop een stukje mozzarella. Bestrooi met tijm, basilicum of rozemarijn naar keuze Leg de toasts 1 of 2 minuten in een oven van 170°C zodat de mozzarella wat smelt Besprenkel de toasts met olijfolie. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|