laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Open meergranensandwich met kruidenomelet
  ingrediënten:
   
  • 4 sneetjes meergranenbrood
  • 2 takjes basilicum
  • 10 sprietjes bieslook
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 50 g geraspte ( geiten)kaas
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 eetlepel boter
  • 2 geroosterde paprika's
  • 50 g gemengde sla of kropsla
  bereiding:
    - Lekker anders, lekker als lunch.
- Begin met de omelet. Hak hiervoor 2 takjes basilicum en 10 sprietjes bieslook fijn.
- Klop voor 2 personen in een kom 3 eieren los met 2 eetlepels melk, 50 g geraspte ( geiten)kaas, de kruiden en zout en versgemalen peper.
- Smelt 1 eetlepel boter in een kleine koekenpan, schenk het eimengsel erin en laat het ei op matig hoog vuur stollen tot een mooie omelet. Snijd 2 geroosterde paprika?s uit pot in repen.
- Bestrijk 4 sneetjes meergranenbrood dun met boter en leg ze op 2 borden. Verdeel er 50 g gemengde sla of in stukken gescheurde kropsla over. Snijd de omelet in 8 punten en leg ze op de sneetjes brood. Verdeel de paprika erover en garneer met de reepjes basilicum.

Bereidingstijd: ca. 10 minuten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats