laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spitskool met pistache-noten
  ingrediënten:
   
  • 1 kilo spitskool,
  • 200 gr. gepelde pistache noten,
  • 3 eetlepels geroosterde sesamolie,
  • herbamare-zout
  • 2 eetlepels provencaalse kruiden.
  • 750 gr Aardappelen,
  • kopje gierst.
  bereiding:
    - Snij de spitskool in dunne reepjes van ongeveer 1/2 cm. Maak de olie warm in een pan met dikke bodem en roerbak hier de kool zo'n 3 in. Laat het even met een deksel stoven terwijl de herbamare en de provencaalse kruiden zijn toegevoegd. 3 min. voor het opdienen voegt u de noten aan de kool toe en laat u het nog even doorwarmen.
- Van de gekookte aardappelen maakt u een luchtige puree waarin u een kopje gierst verwerkt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats