laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkoolsoufflee met camembert
  ingrediënten:
   


  • 1 bloemkool
  • 1 aardappel (Bintje)
  • 2 eieren
  • 50 g camembert
  • 1 dl room
  • peper
  • 15 g boter (bakboter)
  bereiding:
    De bloemkool in roosjes verdelen en samen met de aardappel laten gaarkoken.
De camembert, de room en de eierdooiers tot een gladde massa roeren.
De bloemkool en de aardappel pureren samen met een flinke scheut kookvocht en door het kaasmengsel roeren. Op smaak brengen met peper.
Ovenvaste schaaltjes insmeren met boter.
De eiwitten stijfkloppen en voorzichtig door het bloemkoolmengsel roeren.
De schaaltjes tot ongeveer 1 centimeter van de rand vullen en gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin laten bakken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats