laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Raapjes gevuld met bospaddestoelen
  ingrediënten:
   

    5 raapjes,
    5 eieren,
    50g oesterzwam,
    50g champignons,
    50g eekhoorntjesbrood,
    20g boter,
    1sjalot of rode ui,
    wat kervel of bieslook
  bereiding:
    Schil de raapjes en hol ze uit. Snijdt het uitgehaalde vruchtvlees in blokjes. Blancheer de uitgeholde raapjes. Stoof de champignons en met de fijngesneden ui of sjalot en de kruiden. Stoof in een andere pan met wat boter en water de blokjes raap. Voeg de champignons bij de raapblokjes en vul met dit mengsel de uitgeholde raapjes. Breek boven elk raapje een eitje en zet de raapjes in een ingevette ovenschotel. Laat in een voorverwarmde oven bakken tot het eiwit gestold is.
Eet er een lekkere eikebladsla bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats