laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti-omelet met groentevulling
  ingrediënten:
   
  • 150 gr volkoren spaghetti
  • 5 eieren
  • zeezout en peper
  • nootmuskaat
  • 50 gr geraspte parmezaanse kaas
  • scheut olie[color=blue]
  • **Voor de vulling:[/color]
  • 1 ui, gepeld en fijngesnippers
  • 2 eetlepels boter
  • 1 rode paprika, schoongemaakt en in reepjes gesneden
  • 1 courgette, in plakjes gesneden
  • 150 gr doperwten
  • 3 tomaten, ontveld en in stukjes gesneden
  • 1 kopje groentenbouillon
  • 1-2 eetlepels maizena
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels vruchtenazijn
  • fijngeknipt bieslook
  bereiding:
    - Kook de spaghetti gaar, laat het uitlekken en snijd de pasta vervolgens klein.
- Klop de eieren los met zout, peper, nootmuskaat en parmezaanse kaas en roer dit mengsel door de spaghetti. Houd de omeletten warm.
- Fruit de ui in de margarine. Laat de reepjes paprika, de plakjes courgette en de doperwten even meebakken. Voeg tomaat en bouillon toe. Dek de pan af en laat alles even doorpruttelen. Roer de met water vermengde maizena erdoor. Breng het mengsel op smaak met honing, sojasaus, azijn, zout en peper.
- Verdeel de vulling over de omeletten. Vouw ze dubbel en bestrooi ze met fijngeknipte bieslook.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats