laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Snoekbaars in room
  ingrediënten:
   
  • 1 kg Snoekbaars
  • 1/4 liter room
  • 3 takjes salie
  • Peper
  • Zout
  • 100 g champignons
  • 1 Sjalotje
  • Margarine
  bereiding:
    - Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Vet een wijde ovenschotel dik in met margarine.
- Bedek de bodem met de champignons en strooi er 1 fijngehakt sjalotje en 3 takjes salie over. Leg hierop de schoongemaakte snoekbaars, snoek of karper en bestrooi deze met zout en peper en giet er 1/4 liter room over.
- Stoof de vis in een voorverwarmde oven van 175 gr. C in ca. 45 minuten gaar. Bedruip de vis regelmatig met het stoofvocht. Verwijder de salie en serveer de vis in de saus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats