laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Garnalencocktail met mango en safarisaus
  ingrediënten:
   

  • 150 gr. garnalen
  • 1 mango
  • 1 el limoensap
  • 0,5 dl slagroom
  • 1,5 dl yoghurt
  • 2 eetlepels safari
  • 1 mp kerrypoeder
  • 4 schijfjes citroen
  • zout/peper
  bereiding:
    - De garnalen in een zeef onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken.
- De mango schillen en het vruchtvlees rondom de pit in plakken snijden.
- De mangoplakken in blokjes snijden en met limoensap besprenkelen.
- Voor het sausje de slagroom half stijf slaan.
- De yoghurt los roeren met Safari en de slagroom erdoor spatelen.
- Het sausje op smaak brengen met kerriepoeder, peper en zout.
- De mango en garnalen mengen en over 4 cocktailglazen verdelen.
- Het sausje erop scheppen en de glazen met schijfjes limoen garneren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats