Garnalencocktail met mango en safarisaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 150 gr. garnalen
- 1 mango
- 1 el limoensap
- 0,5 dl slagroom
- 1,5 dl yoghurt
- 2 eetlepels safari
- 1 mp kerrypoeder
- 4 schijfjes citroen
- zout/peper
|
|
bereiding: |
|
|
- De garnalen in een zeef onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken.
- De mango schillen en het vruchtvlees rondom de pit in plakken snijden.
- De mangoplakken in blokjes snijden en met limoensap besprenkelen.
- Voor het sausje de slagroom half stijf slaan.
- De yoghurt los roeren met Safari en de slagroom erdoor spatelen.
- Het sausje op smaak brengen met kerriepoeder, peper en zout.
- De mango en garnalen mengen en over 4 cocktailglazen verdelen.
- Het sausje erop scheppen en de glazen met schijfjes limoen garneren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|