laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met tandoorkip en boursin
  ingrediënten:
   
  • 800 gr kipfilet
  • 2 grote of 3 kleine preien
  • 250 gram champignons
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 pakjes Boursin
  • 2 kleine of 1 groot bekertje cr?me fra?che
  • evt. klein bekertjes slagroom
  • zakje Tandoorikruiden
  • 400 gram groene Tagliatella
  • olijfolie.
  bereiding:
    - Kipfilet in blokjes snijden en de Tandoorikruiden er over strooien en goed vermengen. Een paar uur in laten trekken.
- Prei en knoflook klein snijden, de champignons grof snijden. In een braadpan de prei in de olijfolie aanfruiten, knoflook erbij en meefruiten. Als laatste de champignons erbij. Kipfilet in koekepan in wat olijfolie aanbakken.
- Ondertussen de tagliatella in ruim water met een scheut olijfolie en wat zout beetgaar koken.
- In steelpannetje de Boursin op een zacht vuurtje langzaam laten smelten, wanneer gesmolten de creme fraiche toevoegen en mee verwarmen. De Boursinsaus bij het preimengsel voegen en langzaam er doorheen roeren. Als de saus te dik is evt. met wat slagroom (of melk) verdunnen.
- De kipfilet apart serveren of door de saus roeren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats