| Kabeljauw in wijnsaus met broccoli | 
							
					|  | ingrediënten: | 
			
				
					|  |  | 
 ca. 600 g broccoli
400 g fusilli tricolore (spiraalmacaroni)
4 kabeljauwfilets ( ca. 175 g)
1 eetlepel citroensap
1/2 visbouillontablet
1 pakje witte wijnsaus
2 eetlepels creme fraiche
zout | 
							
					|  | bereiding: | 
				
					|  |  | - Broccoli schoonmaken, wassen en roosjes van stronk snijden. Stronk in plakjes snijden. - In pan met weinig water en zout plakjes ca. 2 minuten koken. Roosjes toevoegen en het geheel in ca. 5 minuten beetgaar
 koken. In vergiet laten uitlekken.
 - In andere pan met ruim water en zout fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
 - Intussen kabeljauw in stukjes van ca. 2 cm snijden, bestrooien met zout en besprenkelen met citroensap.
 - In pan 1/2 liter water aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Stukjes kabeljauw toevoegen en afgedekt net
 tegen de kook aan in ca. 5 minuten gaar laten worden.
 - Intussen wijnsaus bereiden volgens de gebruiksaanwijzing.
 - Creme fraiche erdoor roeren.
 - Broccoli door saus scheppen en ca. 3 minuten meewarmen.
 - Fusilli afgieten en over vier borden verdelen.
 - Stukjes kabeljauw met schuimspaan uit de pan nemen (bouillon wordt niet meer gebruikt) en op midden van de fusilli scheppen
 - Saus erover verdelen.
 | 
				
					|  | 
				
					|  | 
|   
 
 | 
				
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
					
			|  |