|
|
- De tomatenpassata kruiden en er eventueel wat limoenschil of basilicumblaadjes aan toevoegen. Een tiental minuten laten sudderen op een zacht vuurtje. Daarna de limoenschil of basilicum verwijderen.
- De roodbaarsfilets spoelen onder koud water, droogdeppen en overlangs halveren. Op smaak brengen met peper en zout, door de bloem wentelen en kort aanbakken (niet garen) in hete olijfolie eventueel met een takje tijm en het geplette knoflookteentje. De roodbaarsfilets uit de pan halen en droogdeppen.
- Vier vellen alufolie (25cm x 25cm) instrijken met boter. In het midden van ieder vel een laagje tomatensaus leggen, hierop een roodbaarsfilet schikken, dan een tweede laagje tomatensaus en afdekken met een roodbaarsfilet. Bestrooien met gesnipperde basilicum, garneren met stukjes gesneden olijven en dunne schijfjes limoen.
- De alufolie goed sluiten en de papillotten 6 tot 8 minuten verder laten garen ! op de barbecue, of 10 tot 12 minuten in een oven op 180°C.
- Serveren met een slaatje naar keuze. |