Combinatie van scampi's en konijn |
|
ingrediënten: |
|
|
- 20 scampi's (middelgrote)
- 400 gr. konijnfilet
- tagliatelle
- 12 blaadjes basilicum
- 30 gr. walnoten
- 30 gr. pistachenoten
- 30 gr. pijnboompitten
- 1 limoen
- olijfolie
|
|
bereiding: |
|
|
pasta garen en afkoelen
konijn ontvliezen (indien nodig) en in fijne reepjes snijden, kruiden met peper en zout
scampi pellen kort en bakken in olijfolie
konijn aanbakken in de wok of braadpan (heet vuur)
gehakte noten toevoegen en het sap van 1 limoen
kort inkoken
pasta toevoegen en het geheel opwarmen
Afwerking
pasta op een warm bord schikken
scampi's mooi verdelen over het bord
de blaadjes basilicum frituren in een klein pannetje met ma?solie
kunstig op het bord schikken
Opmerkingen
Dit gerecht is een echte aanrader
Een klein scheutje room zal dit gerecht smeuig maken |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|