Spaghetti met appel |
|
ingrediënten: |
|
|
- 200 gr spaghetti
- zout
- margarine (1 eetlepel)
- 500 gr goudreinetten, ontdaan van klokhuis en in stukjes
- 3 eetlepels suiker
- 1 theelepel geraspte citroenschil
- 2 eetlepels koffiemelk
- halve eetlepel maizena
- wat walnoten
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de spaghetti al dente.
- Verhit de margarine en smoor hierin de appel ong. 5 minuten. Voeg suiker en citroenschil (of -sap) toe en laat het geheel even sudderen (waarbij de appels niet tot moes mogen worden gekookt).
- Vermeng koffiemelk en ma?zena en voeg dit bij de appelmassa tot er een dikke saus ontstaat.
- Doe de gekookte spaghetti in een schaal en giet de saus erover. Strooi er tot slot kleingehakte stukjes noot over. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|