laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rosbief met mango en mais
  ingrediënten:
   

  • 500 g rosbief
  • 1 tl suiker
  • 1 tl aardappelmeel
  • 3 eetlepels vissaus
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 mango
  • 2 eetlepels ongezouten cashewnoten
  • 1 groene paprika
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 eetlepels jalapenopepers (potje)
  • 1 blikje mini-maiskolfjes
  • Zout
  • Versgemalen peper
  bereiding:
    - De rosbief een kwartiertje in de diepvries leggen en daarna met een goed scherp mes in dunne plakken snijden
- De suiker met het aardappelmeel, 2 eetlepels vissaus en 1 teentje geperste knoflook vermengen en met het vlees omscheppen
- Dit 5 minuten laten intrekken
- Het vruchtvlees van de mango in blokjes snijden, de noten grof hakken en de paprika in ruitjes snijden
- De olie in een wok verhitten en de vleesplakjes hierin omscheppend bakken, dan de mango, het resterende knoflookteentje en nog 1 eetlepel vissaus toevoegen
- De laatste 2 minuten de uitgelekte jalapenopepers en ma?skolfjes erdoor scheppen
- Met de gehakte noten bestrooien
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats