|
|
|
Zeebrasem met kaviaar |
|
ingrediënten: |
|
|
- 200 gr zeebrasemfilet per persoon
- 2 soeplepels kaviaar
- het sap van 1 citroen
- gladbladige peterselie
- 150 ml olijfolie
- roze peperkorrels
- peper, zout
|
|
bereiding: |
|
|
- Wees gerust. De kaviaar is niets meer dan het potje lompviseitjes dat je vindt in de visafdeling van het grootwarenhuis.
- Dit recept zal indruk maken bij een feestmaaltijd.
- Leg de zeebrasemfilets in een ovenschotel, voeg zout en peper toe.
- Bereid de marinade door alle ingredienten te vermengen. Voeg hier geen peper en zout toe.
- Overgiet de vis met deze mengeling, overdek met aluminiumfolie en laat op 175°C bakken in een voorverwarmde oven. Baktijd: +/- 25 min als het recept voor 6 pers. is. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|