laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfsgebraad met roze peper
  ingrediënten:
   



  • 8 schellen kalfsgebraad
  • pasta met groene kruiden
  • roze peperbolletjes
  • 500 gr. spinazie
  • kalfsjus
  • room
  • 4 takjes dille
  bereiding:
    verse pasta bereiden (500 gr. bloem, 5 eieren, 5 eetlepels olie, peper en zout)
mengeling van groene kruiden (basilicum, dille, dragen, peterselie, kervel) fijn hakken en onder de pasta mengen
pasta beetgaar koken
spinazie ontstelen en in boter kort stoven, kruiden met peper en zout
kalfsjus inkoken met room
het gebraad in fijne reepjes snijden en in de saus opwarmen
roze peperbolletjes toevoegen



de spinazie midden op het bord leggen
hierop de kruidenpasta schikken
bovenop het kalfsgebraad en goed oversausen
afwerken met een takje dille
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats