laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken kabeljauw met witloof en mosterd
  ingrediënten:
   

  • 500 gram kabeljauwfilet
  • witloof
  • sap van een 1/2 citroen,
  • 4 el creme fraiche,
  • 1 el mosterd,
  • 1 el gembersiroop (of 1 tl verse gember)
  • 3 eetlepels visbouillon (maken van een klein stukje van een visbouillonblokje).
  bereiding:
    - Bak de kabeljauwfilet op hoog vuur aan beide kanten lekker bruin. Leg ze even apart.
- Snij het witloof in kleine reepjes en doe die in het vet waar de kabeljauw in gebakken is. Omscheppend 3 minuten bakken.
- Daaraan toevoegen: sap van een 1/2 citroen, 4 el creme fraiche, 1 el mosterd, 1 el gembersiroop (of 1 tl verse gember) 3 eetlepels visbouillon (maken van een klein stukje van een visbouillonblokje).
- Alles goed doorwarmen. Warm de kabeljauwfilet nog even goed op in de magnetron. Schep het witloofmengsel op de borden. Kabeljauw erop en garneren met bieslook. Lekker met aardappelpuree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats