|
|
|
Gebakken kabeljauw met witloof en mosterd |
|
ingrediënten: |
|
|
- 500 gram kabeljauwfilet
- witloof
- sap van een 1/2 citroen,
- 4 el creme fraiche,
- 1 el mosterd,
- 1 el gembersiroop (of 1 tl verse gember)
- 3 eetlepels visbouillon (maken van een klein stukje van een visbouillonblokje).
|
|
bereiding: |
|
|
- Bak de kabeljauwfilet op hoog vuur aan beide kanten lekker bruin. Leg ze even apart.
- Snij het witloof in kleine reepjes en doe die in het vet waar de kabeljauw in gebakken is. Omscheppend 3 minuten bakken.
- Daaraan toevoegen: sap van een 1/2 citroen, 4 el creme fraiche, 1 el mosterd, 1 el gembersiroop (of 1 tl verse gember) 3 eetlepels visbouillon (maken van een klein stukje van een visbouillonblokje).
- Alles goed doorwarmen. Warm de kabeljauwfilet nog even goed op in de magnetron. Schep het witloofmengsel op de borden. Kabeljauw erop en garneren met bieslook. Lekker met aardappelpuree. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|