laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kamutsalade
  ingrediënten:
   


  • 150 g kamut
  • 1 rode biet
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 eieren (hardgekookt)
  • 2 appelen
  • 1 ui
  • 50 g walnoten
  • 2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
  • 5 dl yoghurt (mager)
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • zout
  • peper
  bereiding:
    Kook de kamut in een uur en een kwart gaar in water en laat een half uur zwellen. Klop een saus van de yoghurt en mayonaise en breng deze op smaak met citroensap, zout en peper. Kook de rode biet gaar. Snij de bieten, de bleekselderij, de eieren, de appelen en de ui fijn en schep met de noten en de helft van de peterselie door de kamut. Roer de saus erdoor en garneer met de overgebleven peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats