 |
|
 |
Gegratineerde bloemkool met fijngehakte Quorn |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 pakjes Quorn fijngehakt van 175 g
- 1 grote bloemkool, in grote rozen
- zout, versgemalen peper
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 g champignons, in plakjes
- 1/2 eetlepel milde paprikapoeder
- 3 dl tomatensaus met kruiden (sugo casa)
- 1 bosuitje, in dunne ringetjes
- 50 g geraspte belegen kaas
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de bloemkoolrozen in een pan met weinig water en wat zout in ca. 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een wok en bak de champignons op hoog vuur al omscheppend bruin, laat het vocht verdampen. Bak de Quorn fijngehakt met het paprikapoeder ca. 3 minuten mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Giet de bloemkool af en leg de rozen in een lage ovenschaal. Schenk de tomatensaus erover. Verdeel de Quorn fijngehakt erover en strooi de uiringetjes en kaas erover.
- Schuif de schaal onder een hete grill en laat de kaas in ca. 2-3 minuten smelten. Lekker met aardappelpuree. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|