laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfskoteletten gevuld met paddestoelen
  ingrediënten:
   

  • 4 kalfskoteletten
  • 300 g bospaddestoelen
  • 4 dl room
  • 2 dl wijn (wit/droog)
  • 1 ui
  • 2 eetlepels bieslook (fijngehakt)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels kervel (fijngehakt)
  • 2 teentjes knoflook
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat
  bereiding:
    - De koteletten zijdelings insnijden tot ongeveer 2 centimeter van de rand.
- De paddestoelen kleinsnijden en met de fijngesneden look en ui aanstoven in een beetje boter met het citroensap. Kruiden en de kalfskoteletten opvullen met dit mengsel en dichtbinden met keukengaren.
- De koteletten langs beide zijden goudbruin bakken, kruiden met peper en zout en warm houden.
- De pan met witte wijn deglaceren, room toevoegen en zachtjes laten binden. Op smaak brengen met kruiden en het bieslook toevoegen.
- De saus over de borden verdelen, er de gevulde koteletten opleggen en versieren met een plukje kervel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats