Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champign |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 zeeduivelfilets van 200 g
- 250 g champignonpasta of gewone pasta
- 4 grote champignonkoppen
- graanmosterd
- boter
- peper en zout
- **voor de persillade:
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 2 teentjes geplette look
- 2 dl olijfolie
- 150 g broodkruim
|
|
bereiding: |
|
|
- Voor de persillade: meng de peterselie, de look, het broodkruim en de olijfolie tot een homogene massa (niet te nat) en kruid met peper en zout.
- Kook de pasta beetgaar en warm ze terug op in wat olijfolie.
- Bak de vier grote champignonkoppen gaar in boter.
- Bak de zeeduivelfilet voor driekwart gaar in boter (ongeveer 4 minuten per kant). Strijk ze dan in met een beetje mosterd en daarna met de persillade. Plaats de visfilets dan 1 ? 2 minuten onder de hete grill tot de persillade lichtjes begint te kleuren.
- Schik de zeeduivelfilet en de pasta naast elkaar op het bord en plaats de champignonkop op de pasta |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|