laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champign
  ingrediënten:
   

  • 4 zeeduivelfilets van 200 g
  • 250 g champignonpasta of gewone pasta
  • 4 grote champignonkoppen
  • graanmosterd
  • boter
  • peper en zout

  • **voor de persillade:
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 teentjes geplette look
  • 2 dl olijfolie
  • 150 g broodkruim
  bereiding:
    - Voor de persillade: meng de peterselie, de look, het broodkruim en de olijfolie tot een homogene massa (niet te nat) en kruid met peper en zout.
- Kook de pasta beetgaar en warm ze terug op in wat olijfolie.
- Bak de vier grote champignonkoppen gaar in boter.
- Bak de zeeduivelfilet voor driekwart gaar in boter (ongeveer 4 minuten per kant). Strijk ze dan in met een beetje mosterd en daarna met de persillade. Plaats de visfilets dan 1 ? 2 minuten onder de hete grill tot de persillade lichtjes begint te kleuren.
- Schik de zeeduivelfilet en de pasta naast elkaar op het bord en plaats de champignonkop op de pasta
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats