laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bruschetta met verse geitenkaas
  ingrediënten:
   

  • 1 teentje look
  • 1 stokbrood
  • 2 takjes basilicum
  • 100 gr mascarpone
  • peper en zout
  • 8 olijven
  • 100 gr verse geitenkaas
  • 4 in olie gekonfijte tomaten
  bereiding:
    - Snij het stokbrood in sneetjes van 1,5 cm en gril ze.
- Wrijf elk sneetje in met het knoflookteentje.
- Meng de geitenkaas met de mascarpone,kruid met zout en peper.
- Besmeer elk sneetje brood met de kaas,versier met een stukje gekonfijte tomaat,een olijf en een blaadje basilicum.
tip:
- Je kan deze toastjes ook afwerken met een ansjovisje.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats