Asperges met ravioli |
|
ingrediënten: |
|
|
- 12 witte asperges
- 12 groene asperges
- 120 gr. peultjes
- ravioli met vis of vlees
- vleesbouillon
- olijfolie
- 4 eetbare bloempjes
|
|
bereiding: |
|
|
de asperges beetgaar koken en afkoelen
de peultjes beetgaar koken en verschrikken (afkoelen in ijskoud water)
de ravioli gaarkoken
de achterkanten van de asperges en de peultjes stoven in boter en op smaak brengen met peper en zout
vleesbouillon inkoken en op smaak brengen met olijfolie (het vermengen gebeurt met een kleine staafmixer)
asperges en peultjes op het warme bord leggen
hierop de ravioli
de punten van de asperges rondom schikken
vleesjus rond het geheel
afwerken met een eetbaar bloempje |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|