laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Asperges met ravioli
  ingrediënten:
   



  • 12 witte asperges
  • 12 groene asperges
  • 120 gr. peultjes
  • ravioli met vis of vlees
  • vleesbouillon
  • olijfolie
  • 4 eetbare bloempjes
  bereiding:
    de asperges beetgaar koken en afkoelen
de peultjes beetgaar koken en verschrikken (afkoelen in ijskoud water)
de ravioli gaarkoken
de achterkanten van de asperges en de peultjes stoven in boter en op smaak brengen met peper en zout
vleesbouillon inkoken en op smaak brengen met olijfolie (het vermengen gebeurt met een kleine staafmixer)

asperges en peultjes op het warme bord leggen
hierop de ravioli
de punten van de asperges rondom schikken
vleesjus rond het geheel
afwerken met een eetbaar bloempje
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats