laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tongetjes met kreeftensaus
  ingrediënten:
   

  • 25 gr boter
  • 1 blik kreeftensoep
  • 10 cl slagroom
  • 125 gr grijze garnalen
  • bloem
  • 3 sjalotten
  • gehakte peterselie
  • peper en zout
  • 4 tongen
  bereiding:
    - Hak de sjalotjes fijn en bak ze in een beetje boter. Voeg er de kreeftensoep en de room en wat peper aan toe v??r ze bruin worden. Breng aan de kook en neem van het vuur.
- Spoel de tongen af, droog ze af en wentel ze in wat bloem. Laat ze in een grote pan in boter bakken, een paar minuutjes aan elke kant. Voor het opdienen de saus indien nodig weer opwarmen en er de garnaal-tjes aan toevoegen.
- Giet de saus over de tongen en bestrooi met wat gehakte peterselie
- Geef er krokketjes en appelmoes bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats