|
|
- Laat de kabeljauwfilets 5 minuten stomen of koken in court-bouillon,giet af en laat lauw worden.Verwijder zorgvuldig eventuele graten.
- Hak de look en het basilicum fijn en laat 1 minuut fruiten in de olijfolie.
- Snij de tomaten en de harde eieren in schijfjes.
- Plaats in een met olie ingevette ovenschotel afwisselend een laagje kabeljauw, een beetje knoflookolie,de tomaten,de eieren,de olijven en eindig met een laagje van tomaten,olijven en olie. Kruid met zout en peper tussen elke laag.
- Verwarm de oven voor op 200?. Laat het gerecht 15 minuten bakken in de oven en bedek de schotel na 10 minuten met aluminiumfolie.
- Dien dit gerecht warm op met kwartjes citroen.
- tip:
- Als je een stevigere schotel wenst, kan je een laag gekookte, in schijfjes gesneden aardappelen toevoegen. |