laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hespengebraad met nectarines
  ingrediënten:
   

  • boter
  • tuinkers
  • 1 dl water
  • 8 nectarines
  • peper en zout
  • 1 varkenshespegebraad
  • 4 takjes tijm
  • 4 soeplepels nectarinelikeur
  bereiding:
    - Braad het hespengebraad in wat boter langs alle kanten bruin en laat het verder garen gedurende een 30 min. onder gesloten deksel.
- Snij de ongeschilde nectarines in grove stukken en schik ze rond het gebraad. Bevochtig met het water en de likeur en voeg tevens de tijm toe. Laat nog 15 ? 20 min verder garen.
- Als het vlees gaar is, snijdt u het in sneden. Dien deze sneden tezamen op met de tot puree gestoofde nectarines.
- Dien op met tuinkers en gebakken aardappeltjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats