Hespengebraad met nectarines |
|
ingrediënten: |
|
|
- boter
- tuinkers
- 1 dl water
- 8 nectarines
- peper en zout
- 1 varkenshespegebraad
- 4 takjes tijm
- 4 soeplepels nectarinelikeur
|
|
bereiding: |
|
|
- Braad het hespengebraad in wat boter langs alle kanten bruin en laat het verder garen gedurende een 30 min. onder gesloten deksel.
- Snij de ongeschilde nectarines in grove stukken en schik ze rond het gebraad. Bevochtig met het water en de likeur en voeg tevens de tijm toe. Laat nog 15 ? 20 min verder garen.
- Als het vlees gaar is, snijdt u het in sneden. Dien deze sneden tezamen op met de tot puree gestoofde nectarines.
- Dien op met tuinkers en gebakken aardappeltjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|