laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Nectarinelasagne met vanille-ijs
  ingrediënten:
   

  • 200 gr slagroom om te kloppen
  • 8 kleine bolletjes vanilleijs
  • 4 nectarines
  • rode vruchten
  • 50 gr fijne bloemsuiker
  bereiding:
    - Was de nectarines, snijd ze in de breedte in twee, ontpit ze en snijd de twee uiteinden eraf. Snijd beide helften in schijfjes waarbij u de vorm van de vrucht behoudt.
- Klop de room op met de suiker.
- Op elk bord maakt u de nectarine terug heel met slagroom tussen elk schijfje.
- Koel bewaren.
- Net voor het opdienen legt u twee bolletjes vanille-ijs naast elke nectarine en versiert u de borden met een paar rode vruchtjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats