laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mosselen in het rood
  ingrediënten:
   

  • 4 kg verse, mosselen,
  • l grote portie soepgroente
  • 2 uien,
  • 1 teentje knoflookt
  • l fles tomatenketchup (ca. 340 g),
  • 1 ltr witte wijn.
  • 1 snuifje suiker,
  • versgemalen peper
  bereiding:
    - Snijd de soepgroente en de uien fijn en fruit ze in de boter ineen grote pan.
- Voeg de uitgeperste knoflook toe.
- Blus met de ketchup en de wijn.
- Breng dit alles met de kruiden pikant op smaak:
- Laat alles op laag vuur ca. 10 minuten koken.
- Voeg de mosselen toe en laat ze ca. l5 minuten garen.
- Dien de mosselen in het hete nat op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats