|
|
|
Mosselen in het rood |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 kg verse, mosselen,
- l grote portie soepgroente
- 2 uien,
- 1 teentje knoflookt
- l fles tomatenketchup (ca. 340 g),
- 1 ltr witte wijn.
- 1 snuifje suiker,
- versgemalen peper
|
|
bereiding: |
|
|
- Snijd de soepgroente en de uien fijn en fruit ze in de boter ineen grote pan.
- Voeg de uitgeperste knoflook toe.
- Blus met de ketchup en de wijn.
- Breng dit alles met de kruiden pikant op smaak:
- Laat alles op laag vuur ca. 10 minuten koken.
- Voeg de mosselen toe en laat ze ca. l5 minuten garen.
- Dien de mosselen in het hete nat op. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|