  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Snelle rauwkostsalade | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					
 - 5 stengels bleekselderij
  - 1 appel
  - 1 schaal wortel-komkommer rauwkost (250 g) 
  - 1/2 bak witte kool rauwkostsalade à 450 g
  - 50 g gepelde walnoten, grof gehakt
  - 75 g magere spekreepjes
  - versgemalen peper, zout
  - 6 el fijngeknipt bieslook
   | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					- Maak de bleekselderij schoon en snijd of schaaf de stengels in dunne plakjes. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de rest in kleine stukjes. 
 - Schep de bleekselderij met de appel, de wortel-komkommer rauwkost en de witte kool rauwkostsalade door elkaar. Zet het tot gebruik in de koelkast.
 - Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze gaan geuren en laat ze op keukenpapier afkoelen. 
 - Bak de spekreepjes in een droge koekenpan knapperig uit en schep ze uit de pan. 
 - Schep vlak voor het serveren de walnoten, de spekjes, 3 el van het bieslook en peper en zout naar smaak door de salade. Strooi de rest van het bieslook erover en serveer direct. | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |