laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Snelle rauwkostsalade
  ingrediënten:
   

  • 5 stengels bleekselderij
  • 1 appel
  • 1 schaal wortel-komkommer rauwkost (250 g)
  • 1/2 bak witte kool rauwkostsalade à 450 g
  • 50 g gepelde walnoten, grof gehakt
  • 75 g magere spekreepjes
  • versgemalen peper, zout
  • 6 el fijngeknipt bieslook
  bereiding:
    - Maak de bleekselderij schoon en snijd of schaaf de stengels in dunne plakjes. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de rest in kleine stukjes.
- Schep de bleekselderij met de appel, de wortel-komkommer rauwkost en de witte kool rauwkostsalade door elkaar. Zet het tot gebruik in de koelkast.
- Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze gaan geuren en laat ze op keukenpapier afkoelen.
- Bak de spekreepjes in een droge koekenpan knapperig uit en schep ze uit de pan.
- Schep vlak voor het serveren de walnoten, de spekjes, 3 el van het bieslook en peper en zout naar smaak door de salade. Strooi de rest van het bieslook erover en serveer direct.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats