 |
|
 |
Gebakken zalmfilet met peterseliesalsa |
|
ingrediënten: |
|
|
- 10 radijsjes, schoongemaakt
- 1 teentje knoflook, in stukjes
- 1 bos peterselie
- 1/2 el limoensap
- 1 el olijfolie classico (Bertolli)
- versgemalen peper, zout
- 4 zalmfilets
|
|
bereiding: |
|
|
- Hak de radijsjes met de knoflook in een keukenmachine of met een mes fijn.
- Neem de blaadjes peterselie van de steeltjes, voeg ze aan het radijsmengsel toe en hak ze kort mee. Voeg het limoensap, de olie en peper en zout naar smaak toe.
- Wrijf de zalmfilets in met olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
- Bak ze in een pan met antiaanbaklaag aan beide kanten bruin en in +/- 7 min. net gaar.
- Serveer de salsa er apart bij. Lekker met gebakken aardappelen en uien uit de oven. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|