laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken zalmfilet met peterseliesalsa
  ingrediënten:
   

  • 10 radijsjes, schoongemaakt
  • 1 teentje knoflook, in stukjes
  • 1 bos peterselie
  • 1/2 el limoensap
  • 1 el olijfolie classico (Bertolli)
  • versgemalen peper, zout
  • 4 zalmfilets
  bereiding:
    - Hak de radijsjes met de knoflook in een keukenmachine of met een mes fijn.
- Neem de blaadjes peterselie van de steeltjes, voeg ze aan het radijsmengsel toe en hak ze kort mee. Voeg het limoensap, de olie en peper en zout naar smaak toe.
- Wrijf de zalmfilets in met olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
- Bak ze in een pan met antiaanbaklaag aan beide kanten bruin en in +/- 7 min. net gaar.
- Serveer de salsa er apart bij. Lekker met gebakken aardappelen en uien uit de oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats