|
|
|
Koffiepudding |
|
ingrediënten: |
|
|
- 6 blaadjes gelatine
- 3 1/2 dl melk
- 40 g suiker
- 4 sticks Nescafe for you, hazelnoot
- 1 1/2 dl slagroom
- 25 g pure chocolade, geraspt
|
|
bereiding: |
|
|
- Week de gelatine +/- 5 min. in ruim koud water. Breng de melk aan de kook.
- Neem de pan van het vuur en roer er de suiker, Nescafe en uitgeknepen gelatine door. Laat het mengsel afkoelen tot lauwwarm.
Klop de slagroom stijf en spatel 2/3 deel door het afgekoelde, maar nog niet opgesteven puddingmengsel. Doe de rest van de slagroom over in een spuitzak met kartelmondje.
- Schenk de pudding in met koud water omgespoelde puddingvormpjes. Laat ze in +/- 30 min. in de koelkast opstijven.
- Houd de vormpjes enkele tellen in heet water en keer ze op de bordjes. Garneer de puddinkjes met toefjes slagroom en de geraspte chocolade. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|