laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koffiepudding
  ingrediënten:
   

  • 6 blaadjes gelatine
  • 3 1/2 dl melk
  • 40 g suiker
  • 4 sticks Nescafe for you, hazelnoot
  • 1 1/2 dl slagroom
  • 25 g pure chocolade, geraspt
  bereiding:
    - Week de gelatine +/- 5 min. in ruim koud water. Breng de melk aan de kook.
- Neem de pan van het vuur en roer er de suiker, Nescafe en uitgeknepen gelatine door. Laat het mengsel afkoelen tot lauwwarm.
Klop de slagroom stijf en spatel 2/3 deel door het afgekoelde, maar nog niet opgesteven puddingmengsel. Doe de rest van de slagroom over in een spuitzak met kartelmondje.
- Schenk de pudding in met koud water omgespoelde puddingvormpjes. Laat ze in +/- 30 min. in de koelkast opstijven.
- Houd de vormpjes enkele tellen in heet water en keer ze op de bordjes. Garneer de puddinkjes met toefjes slagroom en de geraspte chocolade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats