|
|
|
Gevulde omelet |
|
ingrediënten: |
|
|
- 40 g boter
- 1/2 rode paprika, in kleine blokjes
- 150 g champignons, in dunne plakjes
- 2 bosuitjes, in ringetjes
- 8 scharreleieren
- 1 1/2 dl slagroom
- peper, zout
|
|
bereiding: |
|
|
- Verhit een klontje boter in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag. Bak 1/4 deel van de paprika met 1/4 deel van de champignons en 1/4 deel van de bosui +/- 3 min. op een hoog vuur.
Klop intussen de eieren met de slagroom en peper en zout naar smaak los en schuimig.
- Schenk 1/4 deel van het eimengsel bij de groenten in de pan. Roer het mengsel om en schraap daarbij het gestolde ei van de bodem.
Schraap het ei met de groenten naar een kant van de pan en vorm er een halve maan van. Bak de omelet op een halfhoog vuur lichtbruin en keer hem. Bak op dezelfde wijze nog 3 omeletten. Lekker met geroosterde sneetjes witbrood. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|