|
|
|
Gevulde tomaat met zalm |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 blik roze zalm à 213 g
- 4 vleestomaten
- 1 sjalot, gesnipperd
- 1 middelgrote zoetzure augurk, fijngehakt
- 1/2 el tomatenketchup
- 2 el mayohalf
- peper, zout
- 4 toefjes peterselie
|
|
bereiding: |
|
|
- Laat ze zalm uitlekken en verwijder de velletjes en de graatjes.
Was en snijd een kapje van elke tomaat en hol ze uit. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
- Verdeel het visvlees in stukjes en schep er de sjalot, de augurk, de ketchup, de mayohalf en peper en zout naar smaak door.
- Vul de tomaten met het mengsel en zet de kapjes er schuin op. Steek er een toefje peterselie tussen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|