|
|
|
Griekse fetahamburgers |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 ei
- 1 sjalot (fijngehakt)
- 1 vleestomaat (in plakken)
- 1/2 krop ijsbergsla (in reepjes)
- 1/2 rode ui (in ringen)
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels oregano
- 3 eetlepels paneermeel
- 4 broodjes (harde, ronde)
- 400 g gehakt
- 50 g feta (in blokjes van 1 cm)
|
|
bereiding: |
|
|
- Meng in een kom het gehakt, sjalotje, ei, paneermeel, oregano, feta, zout en peper door elkaar en vorm hier 4 hamburgers van
- Verhit olijfolie in een koekenpan en bak hierin de hamburgers in ca. 10 minuten goudbruin en gaar.
- Beleg 4 broodjes met sla, tomaat, een hamburger en rode ui.
- Verdeel de broodjes over 4 borden en serveer deze direct. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|