laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Schelvis in de oven met kerstomaatjes en rozemarij
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

  • 2 middelgrote schelvissen volledig schoongemaakt (geheel)
  • 8 gekookte aardappelen (in vorm gesneden)
  • 2 sjalotjes
  • 2 doosjes kerstomaten
  • 2 dl tomatenpassata
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 blad laurier
  • 1 koffielepel fijngesneden dragon
  • 4 takjes rozemarijn
  • boter en olijfolie
  • peper en zout
  bereiding:
    - Was de schelvissen, dep ze droog, kruid ze met peper en zout, stop een takje rozemarijn in de buikholte en gaar ze in de oven op 180?C (ongeveer 20 minuten).
- Snijd de sjalotjes fijn en halveer de kerstomaatjes.
- Stoof de sjalotjes aan in olijfolie, voeg de kerstomaatjes, de laurier, de dragon en de tomatenpassata toe. Laat alles zachtjes garen en breng op smaak peper, zout, een mespuntje boter en een eetlepel ketchup.
- Haal de schelvis uit de oven en fileer hem met lepel en vork. Schik op elk bord 1 visfilet en daarnaast de kerstomaatstoverij en de aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats